Aktiv1 reklamebyrå as

  Delbæk tekstbyrå    
Reklamebyrå
Tlf: 32 20 62 20
Epost: aktiv@aktiv1.com
Web: www.aktiv1.com

Aktiv1 AS er et effektivt reklamebyrå med fem ansatte. I tillegg til tradisjonelle byråtjenester som grafisk design og markedsføring, tilbyr vi også fotografering, videoproduksjon og webutvikling.

Alt under et tak, - med eget fotostudio og videoproduksjon er vi ett av de mest fullsupplerende reklamebyrå i Drammensregionen.
  Tekst / Prosjektledelse / Pressemeldinger
Mobil: 46 79 62 63
Epost: susanne@tekstbyraa.no
Web: www.tekstbyraa.no

Delbæk Tekstbyrå tilbyr bistand av journalistisk arbeid til diverse publikasjoner som magasiner, aviser, DM´er, senteraviser, redaksjonelle annonser, nettsider, pressemeldinger og ulike reklametekster. Vi kan også bistå med foto, fotoregi, produktinnhenting av varer til fotoopptak, prosjektledelse, samt komme med idéer til utforming av reportasjer og artikler ved behov.

Delbæk Tekstbyrå har bred erfaring fra ulike magasinproduksjoner der vi følger produksjonsprosessen tett - helt fra planleggingsfasen og frem til det ferdige produktet. Vi skriver om en rekke ulike temaer som omhandler alt fra moter og trender, helse og velvære, interiør og design, til sport og fritid, mat og drikke, barn og dyr. I tillegg gjør vi spennende og interessante portrettintervjuer med kjendiser og andre tidsaktuelle mennesker.